Marka jote në Badoo

Tërhiq vëmendjen e miliona personave me reklama në dating app më të madh në botë*

Shifra

Ka më shumë persona në Badoo sesa banorë në SHBA

Aktiviteti

60m
përdorues aktivë
në muaj

Përdoruesit tanë janë online dhe në kërkim të kontakteve

Gjithnjë në lëvizje

 • Desktop
 • Mobile

Më shumë smartphone nënkuptojnë akses 24/7 në Badoo

Super social

Përdoruesit e Badoo janë super të lidhur

AKTIVITETI DITOR

 • Desktop
 • Mobile

Shfaqu tek mijëra përdorues, në çdo kohë

11 vite evolucion i Badoo

2006

Lançimi

2009

App i parë

2013

Ridizenjimi i parë

2017

Versioni më i fundit

Zgjidh si do të reklamohesh me ne

Aplikacioni i ditës

Shfaqu në mesazhet e miliona personave

Reklamim në web

Shfaq markën tënde kudo në Badoo.com

Reklamim në mobile

Nxirr në pah markën tënde përmes app

Video reklama

Merr vëmendjen e të gjithëve me një video reklamuese

Audienca
Përfito më shumë duke folur drejtpërdrejt me audiencën që ka më tepër rëndësi për ty.
Interesat
Zgjidh audiencën sipas pëlqimeve e interesave
 • Pica iPhone
 • Kërcim Rrok
 • Motoçiklizëm Relaksim
 • Rrep Muzikë Futboll
Mosha
18 80 vjeç
Gjinia
Globalisht apo lokalisht, zgjedh ti!
Jemi në 191 shtete dhe flasim 42 gjuhë

Shfaqu në vendin e duhur për rezultatet më të mira

 • Android 50%
 • iOS 15%
 • Mobile Web 15%
 • Web 15%
 • Windows Phone 5%
* Përdorues Aktivë Ditorë, Prill 2017

Dëshiron të na kontaktosh? Na trego pak për veten.

Më intereson...
Më intereson...
Marka
U dërgua me sukses
Gabim, ju lutemi provoni përsëri