Njihu me një Badoo të ri

Çfarë është Badoo

Rrjeti i takimeve më i madh në botë që të jep mundësinë të njohësh njerëz të rinj kurdo dhe kudo që je*

Misioni

Me një teknologji të pakonkurueshme, ne duam ta lehtësojmë gjetjen e dikujt që e bën zemrën tënde të rrahë fort

Vlerat
 • Argëtues

  Qëndrim i shkujdesur e lozonjar

 • Përfshirës

  Një aplikacion që i mirëpret të gjithë

 • Guximtarë

  Jemi krenarë për arritjet tona dhe ato që po bëjmë

 • Të besueshëm

  Jemi të sigurt dhe konsistentë

Shkarko Bibla e Markës
Tjetra - Çfarë është Badoo Tjetra - Misioni Tjetra - Vlerat
Identiteti

Ikona e app

Guxuese, e shndritshme, e qartë dhe krenare, kjo logo vihet re shumë lehtë dhe njihet menjëherë. Përdorimi i ngjyrave karakteristike të markës kombinuar me një dizenjo të thjeshtë në formë zemre, nuk do të mundeni të mos e prekni.

Shkarko Libri i markës
Tjetra - Logo Tjetra - Ikona e app Tjetra - Rrjetet Sociale
Takime
Produkti

Takime

Sjellim njerëzit më afër njëri-tjetrit. Me kaq shumë zgjedhje, ju afrojmë me ata që po kërkoni. Thjesht vendosni kriteret dhe rrëshqisni për t'u kombinuar me ata që ju tërheqin. Ju mund edhe t'ju dërgoni dhurata e pëlqime atyre që vërtet ju pëlqejnë.

Shkarko tani:
Produkti

Persona Afër Teje

Nga ishulli më i vetmuar në qytetin më të zhurmshëm, gjithmonë ka njerëz të rinj afër për t'i njohur në Badoo. Jep vendndodhjen tënde, vendos largësine dhe njihu personat që do të njohësh. Hidhi një sy kësaj faqeje, së shpejti do të ketë më shumë.

Shkarko tani:
Takime
Produkti

Lidhjet

Gjej të gjitha mesazhet, vizitat, pëlqimet dhe të preferuarit në të njëjtin vend.

Shkarko tani:
Lidhjet
Produkti

Biseda

Jo vetëm mesazhe ngacmuese për t'i njohur më mirë lidhjet e tua, por mund të dërgosh edhe ngjitëse, dhurata dhe të bësh video telefonata.

Shkarko tani:
Biseda
Shkarko Dosja e Shtypit
Tjetra - Takime Tjetra - Persona afër teje Tjetra - Lidhjet Tjetra -Biseda
U dërgua me sukses
Gabim, ju lutemi provoni përsëri