Të gjitha lajmet

Rreth Badoo

Badoo është rrjeti i takimeve më i madh në botë me më shumë se 369 milion përdorues190 shtete dhe është i disponueshëm në 47 gjuhë.*

Badoo ofron teknologjinë më të mirë që njerëzit të njihen, sepse lumturia është më e madhe kur e ndan me të tjerët. Çdo ditë më shumë se 400,000 njerëz regjistrohen për të provuar Badoo, dërgohen mbi 350 milion mesazhe dhe 10 milion foto i shtohen platformës Badoo.

Përdoruesit tanë po shpenzojnë mesatarisht 1.8 orë çdo ditë në Badoo, me një total prej 12 miliard klikimesh në ditë. Badoo gjithashtu operon me një numër licensash 'white label' për shumë marka ndërkombëtare. Për më shumë informacionpress@team.badoo.com